Siguranța ta

S.C. Smart Office Solutions S.R.L. este o companie cu capital integral privat, care a luat naştere în anul 2006 reprezentând o alternativă viabilă pentru tratarea diferitelor probleme din domeniile IT & C, a sistemelor antiefracţie, antiincendiu, de acces, de interfonie şi video interfonie, de televiziune cu sistem închis, precum a diferitelor automatizări şi lucrări electrice, oferind soluţii profesionale, perfect adaptate oricărui spaţiu rezidenţial sau comercial, în domeniul privat sau guvernamental, educaţional, industrial, bancar, etc. .
Astfel, misiunea noastră este să venim în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri şi potenţialilor viitori clienţi şi să le depăşim aşteptările printr-o ofertă de servicii complete, la un raport calitate-preţ fără concurenţă.
Pentru îndeplinirea scopului propus, întreaga noastră activitate se ghidează după standarde etice ridicate, integritate, onestitate şi corectitudine în relaţiile de afaceri.

Cele mai bune servicii de securitate

15 Ani de experiență

20 Angajați

Peste 1000 de clienți mulțumiți

Competenţa, expertiza şi profesionalismul personalului Smart Office Solutions sunt dobândite printr-o perpetuă instruire în training-uri de specializare şi prin experienţa acumulată în activităţile cotidiene, calităţi reflectate de certificările obţinute şi de colaborările încheiate.

Suntem astfel convinţi că veţi găsi în compania noastră partenerul ideal de afaceri.

Date Firmă

Nume firmăSMART OFFICE SOLUTIONS SRL
Cod Unic de Înregistrare
18685756
Nr. ÎnmatriculareJ03/836/2006
Data înfiinţării2006

Clienți

Smart Office Solutions