Proiectare

SMART OFFICE SOLUTIONS este licențiată de către Inspectoratul General al Poliției Române să efectueze lucrări de proiectare pentru sisteme de securitate și sisteme detecție / alarmare în caz de incendiu pentru orice tip de obiectiv fie el rezidențial, comercial sau industrial.

Personalul nostru este calificat asigurând integrarea sistemelor complexe de securitate, calitatea servicilor și realizarea unui proiect care să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

Proiectare
Instalare

Instalare

Instalarea sistemelor de securitate proiectate în cadrul companiei se execută cu personal calificat, atent selecționat.

Instalarea sistemelor este realizată conform planului rezultat în etapa de proiectare, respectându-se normele legislației în vigoare.

Instalare

Instalarea sistemelor de securitate proiectate în cadrul companiei se execută cu personal calificat, atent selecționat.

Instalarea sistemelor este realizată conform planului rezultat în etapa de proiectare, respectându-se normele legislației în vigoare.

Instalare

Mentenanță

Pentru o funcționare corectă a sistemelor de securitate este nevoie de o verificare/inspecție periodică a componentelor.

Se analizează corectitudinea utilizării sistemelor instalate, se testează funcționalitatea și performanțele echipamentelor, se asigură că totul functionează conform normelor.

Mentenanță
Misiunea noastră este să venim în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri şi potenţialilor viitori clienţi şi să le depăşim aşteptările printr-o ofertă de servicii complete, la un raport calitate – preţ fără concurenţă.

Proiectare/Instalare/Mentenanță​

Fire-Detector-icon

Sisteme de detectie si avertizare la incendiu

O modalitate la îndemână pentru limitarea pagubelor este instalarea unui sistem de detecţie.

security_camera

Sisteme de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video servesc la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat.

alarm

Sisteme de alarmare la efractie

Sistemele antiefracţie sunt concepute pentru a proteja căile prin care un infractor poate pătrunde într-o clădire.

interfonie

Sisteme interfonie – videointerfonie

Accesul persoanelor este permis numai după identificarea acestora după voce (interfon) sau după voce şi imagine (videointerfon).

control_acces

Sisteme control acces

Cu ajutorul acestui sistem se poate realiza vizualizarea în timp real a intrărilor, ieşirilor.

automatizari

Sisteme automatizari

Sisteme de automatizări asigură un confort maxim prin facilitățile care le oferă.

retele_calculatoare

Retele voce – date

Structura unei rețele de voce-date se alege în funcție de dimensiunea clădirii și de necesarul de posturi de lucru.

instalatii_electrice

Instalatii electrice

Orice instalație electrică se execută după un proiect de execuție realizat de proiectanții de specialitate.Suntem la dispozitia dvs.

Competenţa, expertiza şi profesionalismul personalului Smart Office Solutions sunt dobândite printr-o perpetuă instruire în training-uri de specializare şi prin experienţa acumulată în activităţile cotidiene, calităţi reflectate de certificările obţinute şi de colaborările încheiate.