Sistemele de automatizari

Un sistem de automatizari pentru locuinta iti aduce schimbari pe toate planurile. Casa dotata cu un sistem de automatizari va avea un impact pozitiv asupra sigurantei familiei tale si iti ofera o anumita stare de confort.

Sistemele de automatizari pentru locuinte isi incep actiunea in momentul in care le programezi, apoi urmeaza setarile stabilite de tine. Astfel, nu vei pleca de acasa cu grija ca ai uitat usa de la garaj sau poarta deschise. Acestea se vor bloca intodeauna, dupa inchidere. Vei avea control total asupra sigurantei tale.

Partile mecanismului de automatizare a portilor:

Pentru ca portile tale sa se deschida, atunci cand ai ajuns cu masina in dreptul lor, ai nevoie de o telecomanda, un sistem de senzori si un motor care sa controleze totul. Fiecare dintre elemente are responsabilitati bine definite, in care nu e nevoie sa te implici decat la nivel de instalare a setarilor si apasare a butoanelor.

Actiunile unui sistem de automatizari porti incep atunci cand tastezi comanda de miscare. Semnalul merge catre motorul electric, legat de porti prin brate sau un sistem de angrenaj melcat. Odata ce apesi butonul de deschidere, ele se vor culisa lin, cu miscari cu o viteza constanta. Indiferent de tipul portilor, ele se vor misca cu ajutorul motorului cu cremaliera si pinion.

Motorul va fi amplasat la cativa centimetri de porti, de care este legat cu ajutorul unui suport. Pe langa alimentarea din curent electric, in motor se afla si un acumulator de siguranta, care nu te va lasa pe strada, in caz ca s-a intrerupt curentul. Motorul este o prezenta discreta dupa poarta ta, insa luminata, pentru a te avertiza de eventualele probleme.

In cazul in care ai uitat telecomanda in casa, nu te panica. Poti lega o tastatura la acest sistem cu ajutorul careia poti deschide poarta la simpla introducere a unui cod.

Principalele beneficii aduse de catre un sistem de automatizare sunt confortul si siguranta, nemafiind nevoie sa-ti faci griji atunci cand ploua sau sa te gandesti unde ai pus cheile atunci cand ajungi acasa.

Competenţa, expertiza şi profesionalismul personalului Smart Office Solutions sunt dobândite printr-o perpetuă instruire în training-uri de specializare şi prin experienţa acumulată în activităţile cotidiene, calităţi reflectate de certificările obţinute şi de colaborările încheiate.